Deuren

Exclusieve voordeuren van Raamtechniek: Daar kun je mee binnenkomen!

Geen enkel gebouw kan zonder deuren, dat spreekt natuurlijk voor zich. Maar voor uw huis wilt u ook niet zomaar een deur. Bij Raamtechniek begrijpen wij dat heel goed. Zo kwamen we op het idee voor onze collectie exclusieve voordeuren. Deze collectie is erg uitgebreid, u kunt kiezen tussen allerlei kleuren en materialen. Als u iets heeft gevonden dat u mooi vindt, kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen!

Onze aluminium deuren

De elegante Despiro collectie bestaat uit aluminium deuren. Deze collectie is een perfecte oplossing als u het beste van het beste wil hebben voor uw huis of kantoorgebouw. De aluminium deuren zijn niet alleen de meest moderne deuren op technisch gebied, maar ook de meest esthetische. De Despiro deuren zijn de ideale combinatie tussen duurzaamheid en schoonheid, die iedereen aan zullen spreken. Aluminium heeft als materiaal een hoop voordelen, vooral wanneer u het gebruikt voor het produceren van deuren. Een deur van aluminium is ten eerste erg brandveilig, er zullen dus nooit schadelijke stoffen vrijkomen bij een brand. Daarnaast is aluminium een duurzaam en vormvast materiaal. Het is zelfs het materiaal dat het minst gevoelig is voor temperatuurschommelingen en weersinvloeden. Ook zijn deuren van aluminium erg isolerend, ze zijn namelijk voorzien van een thermische onderbreking, hierdoor vindt er geen warmtegeleiding of condensatie plaats. Ten slotte kunt u er eenvoudig voor kiezen om de binnenkant en de buitenkant van de deur in verschillende kleuren te lakken.

Onze exclusieve kunststof voordeuren

Naast aluminium deuren, kunt u bij Raamtechniek ook kiezen voor kunststof deuren. Kunststof heeft als materiaal een hoop voordelen, evenals aluminium. Ten eerste hebben kunststof deuren een hoge isolatiewaarde. Dit is één van de grootste voordelen van dit materiaal, vooral als u het gebruikt voor een buitendeur of voordeur. In veel gevallen scoren ze zelfs nog beter dan aluminium op het gebied van isolatie. Houten deuren isoleren ook goed, maar vergen meer onderhoud dan kunststof of aluminium. Deuren van kunststof passen daarnaast ook bij ieder soort huis. Of uw huis nu meer een landelijke uitstraling heeft, of juist een heel moderne, een kunststof voordeur staat altijd goed. Een deur van dit materiaal is ook goed te beveiligen tegen diefstal met behulp van glasvezeltechnieken. Een ander groot voordeel van deuren van kunststof, is dat ze erg onderhoudsarm zijn. Dit komt onder andere doordat u ze niet om de paar jaar hoeft te verven, de kleur blijft gewoon mooi. Het materiaal houdt ook vuil en stof tegen, dus u zult er ook weinig poetswerk aan hebben. Ten slotte betaalt u voor kunststof deuren niet de hoofdprijs. U kunt dus ook van de voordelen genieten als u een wat lager budget hebt.

De charme van onze houten deuren

Weinig mensen kunnen de charme van houten deuren weerstaan. Onze deuren worden altijd vervaardigd uit de beste materialen. Het zijn universele en duurzame oplossingen voor allerlei soorten woningen. De deuren kunnen in ieder mogelijk model worden ontworpen, dus u kunt ook kiezen voor een geheel unieke voordeur. Het idee heerst dat hout als materiaal minder gunstig is dan aluminium of kunststof, maar dat ligt er aan wat u wilt voor uw deuren. Het materiaal heeft namelijk ook genoeg voordelen. Ten eerste is hout een natuurlijk materiaal en dus erg milieuvriendelijk en duurzaam, aangezien het eenvoudig opnieuw te gebruiken is en C02 vasthoudt. Een deur van hout is daarnaast ook een goede isolator, net als kunststof en aluminium. Het materiaal houdt makkelijk warmte vast. Een ander voordeel is de uitstraling van een houten deur, de natuurlijke charme en de warmte. Het draagt zeker bij aan een sfeervol en warm huis. Hout is natuurlijk ook een erg sterk en robuust materiaal, waardoor het inbrekers zeker zal vertragen. Ten slotte kunt u een houten deur eenvoudig schilderen als u toe bent aan een nieuwe kleur of als u de kleur bij wil werken.

Stalen deuren

Staal is ook een materiaal dat veel gebruikt wordt voor het produceren van deuren. Ook dit materiaal heeft veel voordelen. Een stalen deur kunt u voor veel doeleinden gebruiken. Deuren van staal in uw woning kunnen er makkelijk voor zorgen dat een ruimte er groter en ruimtelijker uitziet, bijvoorbeeld als u glas in de deur laat plaatsen. Daarnaast zijn deuren van dit materiaal eenvoudig schoon te houden en dus erg onderhoudsarm. Het af en toe afdoen van de deuren met een stofdoek is meer dan genoeg om ze lang mooi te houden. Een deur van staal is ook erg sterk en kan niet zomaar beschadigd worden, het materiaal is ook erg brandveilig en zal vuur lang tegenhouden. Ten slotte biedt een stalen deur ook veel mogelijkheden op het gebied van styling. Hierdoor zijn de deuren geschikt voor iedere soort interieur, of het nu traditioneel of modern is. U kunt bijvoorbeeld glas in de deuren laten zetten, waardoor er lekker veel licht naar binnen komt en een ruimte meteen een stuk groter zal ogen.

Een offerte aanvragen voor uw ideale exclusieve voordeur

Al onze voordeuren worden geproduceerd met pvc-profielen van gerenommeerde leveranciers. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de meest populaire raam- en deursystemen. U heeft de keuze uit allerlei soorten deuren in verschillende materialen en kleuren. Ons assortiment bevat deuren uit verschillende prijsklassen, dus u kunt met ieder budget bij ons terecht. Als u op zoek bent naar uw droomvoordeur helpen wij u graag verder. Het kan natuurlijk zijn dat u nog een aantal vragen hebt, in dit geval kunt u contact met ons opnemen voor gratis advies. Ziet u het al helemaal zitten? Dan kunt u direct een offerte aanvragen waarin u aangeeft in welk product en materiaal u geïnteresseerd bent. U ontvangt de gedetailleerde offerte dan zo snel mogelijk van ons, zodat u een keuze kunt maken. U kunt bij Raamtechniek altijd rekenen op een snelle levering van bestelde producten, binnen 4 tot 6 weken. Naast de verkoop en levering van exclusieve voordeuren bieden wij ook een inmeet service en een montage service aan. Zo weet u zeker dat uw nieuwe voordeur goed en vakkundig wordt geplaatst!