Kozijnen

Kozijnen

Wilt u online kozijnen bekijken en ze tegen een aantrekkelijke prijs bestellen? Bij Raamtechniek (gevestigd in Houten, nabij Utrecht) importen we kozijnen van hoge kwaliteit uit goedkope, Europese landen. Bovendien leveren we maatwerk en vraagt u bij ons eenvoudig een offerte aan. Hierdoor krijgt u mooie kozijnen die perfect in uw woning of bedrijfspand passen en bent u vooraf precies op de hoogte van de kosten.

Eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor kozijnen op maat

Al onze kozijnen, die u online kunt bekijken, staan garant voor een uitstekende thermische isolatie. Heeft u specifieke wensen? Geef ze aan ons door, laat u adviseren door onze specialisten en vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan binnen enkele dagen een prijsindicatie. Hierna beslist u of u ons uitnodigt om op locatie in te meten, productinformatie en advies te geven, zodat we u maatwerk en een exacte prijs voor de kozijnen kunnen bieden.

Kies uit verschillende materialen en kleuren

Als u bij ons online kozijnen bekijkt en ze vervolgens bestelt, profiteert u niet alleen van een scherpe prijs. U heeft namelijk ook de keuze uit diverse materialen en kleuren. Gaat u bijvoorbeeld voor houten kozijnen of gaat uw voorkeur uit naar kunststof exemplaren? Ook aluminium behoort tot de mogelijkheden.

Plan een persoonlijke afspraak in

Heeft u interesse in de kozijnen die we online presenteren en aanbieden voor een mooie prijs? Bij vragen of voor meer informatie belt u naar 0343234200 of e-mailt u naar info@raamtechniek.nl. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak met ons maken. Vul dan het contactformulier in. Een van onze adviseurs neemt dan dezelfde dag nog contact met u op.

contact via Whatsapp contact via Whatsapp