Kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn vandaag de dag erg populair en dat is helemaal niet zo gek. Het materiaal kunststof biedt namelijk enorm veel voordelen. Als uw huidige kozijnen nodig aan vervanging toe zijn, of u een nieuwe woning gaat bouwen, is kunststof een materiaal dat u zeker moet overwegen. Kozijnen van kunststof zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze hebben ook een mooie uitstraling, isoleren goed en zijn erg onderhoudsarm. Er is dus eigenlijk geen reden om niet voor kunststof kozijnen te kiezen!

Bekijk kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Onze aluminium kozijnen zijn vooruitstrevend op het gebied van isolatie techniek, wat ze de perfecte keuze maakt als u uw huis wilt verduurzamen. Van oudsher heeft aluminium het imago een koud materiaal te zijn, maar in de laatste jaren hebben technische ontwikkelingen ervoor gezorgd dat het mogelijk is om aluminium kozijnen even isolerend te maken als kunststof kozijnen. Daarnaast hebben ze een moderne, strakke uitstraling die de buitenkant van een huis zeker zal sieren. Overweegt u aluminium kozijnen voor uw woning of kantoorgebouw?

Bekijk aluminium kozijnen

Houten kozijnen

Houten kozijnen hebben over het algemeen nogal een stoffig imago, maar dat is zeker niet terecht. Ja, het klopt dat ze van oudsher vooral werden gebruikt voor klassieke en landelijke woningen, maar dat betekent niet dat ze andere soorten woningen niet sieren. Sterker nog, de charme van kozijnen van hout geeft iedere woning en ieder gebouw meteen een warmere uitstraling. Daarnaast zijn er nog een hoop andere voordelen waar je van profiteert als u voor hout als materiaal voor uw kozijnen kiest. Maar wat zijn die voordelen dan?

Bekijk houten kozijnen

Wilt u online kozijnen bekijken en ze tegen een aantrekkelijke prijs bestellen? Bij Raamtechniek (gevestigd in Houten, nabij Utrecht) importen we kozijnen van hoge kwaliteit uit goedkope, Europese landen. Bovendien leveren we maatwerk en vraagt u bij ons eenvoudig een offerte aan. Hierdoor krijgt u mooie kozijnen die perfect in uw woning of bedrijfspand passen en bent u vooraf precies op de hoogte van de kosten.

Eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor kozijnen op maat

Al onze kozijnen, die u online kunt bekijken, staan garant voor een uitstekende thermische isolatie. Heeft u specifieke wensen? Geef ze aan ons door, laat u adviseren door onze specialisten en vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan binnen enkele dagen een prijsindicatie. Hierna beslist u of u ons uitnodigt om op locatie in te meten, productinformatie en advies te geven, zodat we u maatwerk en een exacte prijs voor de kozijnen kunnen bieden.

Kies uit verschillende materialen en kleuren

Als u bij ons online kozijnen bekijkt en ze vervolgens bestelt, profiteert u niet alleen van een scherpe prijs. U heeft namelijk ook de keuze uit diverse materialen en kleuren. Gaat u bijvoorbeeld voor houten kozijnen of gaat uw voorkeur uit naar kunststof exemplaren? Ook aluminium behoort tot de mogelijkheden.

Plan een persoonlijke afspraak in

Heeft u interesse in de kozijnen die we online presenteren en aanbieden voor een mooie prijs? Bij vragen of voor meer informatie belt u naar 0343234200 of e-mailt u naar info@raamtechniek.nl. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak met ons maken. Vul dan het contactformulier in. Een van onze adviseurs neemt dan dezelfde dag nog contact met u op.