Kunststof kozijnen

Eindeloze mogelijkheden, energie besparend en onderhoudsvrij

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen draai/kiep raam

vanaf € 80

Prijs berekenen

Kunststof kozijnen kiep-raam

vanaf € 60

Prijs berekenen

Kunststof kozijnen draai-raam

vanaf € 56

Prijs berekenen

Vast raam van kunststof

vanaf € 39

Prijs berekenen

Bent u op zoek naar kunststof ramen en kozijnen voor een aantrekkelijke prijs? Bij Raamtechniek, kunt u alle typen kozijnen van uitstekende kwaliteit online bestellen. We importeren de kozijnen uit goedkopere Europese landen, waardoor u profiteert van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Levertijd ca 4 weken!

De voordelen van kunststof kozijnen kopen

Al bedekken ramen slechts 8% van de oppervlakte van een gebouw, ze zorgen wel voor 40% aan warmteverlies. Met de kunststof kozijnen en ramen van bijvoorbeeld Aluplast dringt u het warmteverlies terug. Ze hebben zeer isolerende, inbraakwerende en geluidsisolerende kunststof kozijnen op voorraad, zodat u ze na het kopen snel in huis heeft. U heeft altijd 10 jaar fabrieksgarantie terwijl de kozijnen doorgaans meer dan 30 jaar meegaan. Doordat de kozijnen zijn gemaakt van pvc en aluminium houdt dat in dat ze onderhoudsvrij zijn; af en toe een natte doek is voldoende om ze netjes en schoon te houden. Door bij Raamtechniek, met een centraal opslagpunt in Houten, kunststof kozijnen online te bestellen, profiteert u van deze voordelen en zult u zich zeker gelukkig prijzen met de aankoop.

Extra inbraakbeveiliging dankzij onze kunststof kozijnen uit regio Utrecht

Raamkozijnen die zijn gemaakt van pvc of aluminium hebben een voorsprong op houten kozijnen. Houten raamkozijnen zijn namelijk gemakkelijk te bewerken en kapot te krijgen. Een kozijn van pvc en aluminium is zeer sterk. Een inbreker zal deze kunststof raamkozijnen niet snel open krijgen. Wij van Raamtechniek uit regio Utrecht geven u graag nog meer advies over welke kunststof raamkozijnen u het best kunt kopen om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te maken. Ook online een offerte aanvragen gaat heel eenvoudig, zodat u voorafgaand aan het bestellen van kunststof kozijnen en ramen precies op de hoogte bent van de prijzen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u op maat gemaakte kunststof kozijnen en ramen wilt kopen, weet u nu waar u die online kunt bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, zodat u de exacte prijs weet voor een hoogstaand raamkozijn. Wilt u meer informatie over onze producten? Bel dan gerust naar 0343234200, stuur een e-mail naar info@raamtechniek.nl of vul ons contactformulier in.

contact via Whatsapp contact via Whatsapp