Offerte en Bestel proces

Offerte en Bestel proces

Bij Raamtechniek bieden we u een unieke en simpele offerte- en bestelprocedure. Om misverstanden te voorkomen en betrouwbaar te leveren handelen we volgens een vast stappenplan zodat we de procedures nauwkeurig kunnen laten verlopen.

OFFERTE – Met de offerte rekentool kunt u zelf uitrekenen hoeveel budget u nodig heeft bij de aanschaf van kozijnen, deuren en schuifsystemen. Tevens kunt u direct zien wat het verschil is als u bijvoorbeeld voor het luxe pakket (met triple glas) kiest in plaats van het standaard pakket (met HR++ glas). Op deze wijze kunt u simpel en weloverwogen een keuze maken. Wanneer u het type kozijn vindt dat u wenst klikt u op dit type in de webshop en geeft u alle specificaties door in de daarvoor bedoelde tekst vakken. Denk daarbij aan de juiste lengte- en breedtematen, de kleur en draairichting. Optioneel kunt u aangeven of u eveneens een ventilatierooster wenst. Het is belangrijk dat u niet vergeet het aantal kozijnen van het betreffende type te controleren. Indien alle gegevens kloppen kunt u kiezen om de offerte op te laten maken. Vul hierna uw gegevens in en klik op “offerte versturen”. Onze vrijblijvende aanbieding wordt dan direct naar uw email adres toe gezonden.

TECHNISCHE TEKENING – Als u uw gegevens heeft ingevuld zal uw offerte in het systeem van onze ontwerpstudio binnen komen en worden verwerkt. Je ontvangt binnen enkele dagen de technische tekeningen die opgesteld zijn door onze ontwerpstudio. Je kunt hier nogmaals de maten controleren en kijken of alles naar wens is. Als hier nog aanpassingen gewenst zijn dan kan je dit doorgegeven. Is alles zoals je het wilt? Geef dan akkoord via de mail.

MAATWERK –  Heeft u een renovatiewerk en bent u niet zeker van de juistheid van de opgegeven maten? Geen nood, indien u ervoor kiest de montage aan ons uit te besteden, maken wij kosteloos een afspraak met u, zodat een van onze adviseurs bij u op locatie de maten kan controleren. Zo nodig zal er een wijziging plaats vinden voordat de bestelling in productie gaat. Indien u de montage niet aan ons uitbesteed, of het een nieuwbouwwerk betreft, kunt u toch een afspraak met een van onze adviseurs maken. Hierbij zal de adviseur tevens profielen en ander materiaal en kleur samples aan u laten zien. Bij bestellingen boven de € 1.500,- blijft deze service kosteloos. Is de bestelling hieronder, dan brengen we € 50,- voorrijkosten in rekening.

BESTELLEN – Om zeker te zijn van de juiste specificaties gaan we pas na ontvangst van de door u voor akkoord bevestigde technische tekening over tot de productie van uw bestelling. De prijzen in uw winkelwagen op de webshop worden weergegeven inclusief btw.

BETALEN – Tot het daadwerkelijk in productie nemen van uw bestelling gaan we over nadat we uw (aan)betaling hebben ontvangen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden. Hierover berichten we u eveneens per email. Wij sturen u een bevestiging van de overschrijving als deze bij ons bekend is. Indien u een fout constateert in de door u opgegeven bestelling, adviseren wij u per direct contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor ons contactformulier op de website invullen of een email sturen naar service@raamtechniek.nl. Wij sturen u een ontvangstbevestiging en binnen 24 uur krijgt u van ons te horen of we uw bestelling kunnen wijzigen.

BEZORGEN – Op het moment dat uw bestelling door de productie afdeling wordt opgeleverd, nemen wij contact met u op om een afspraak voor de levering te maken. Een dag voor de gemaakt afspraak nemen we contact met u op om u nader te informeren over de levertijd. Op de dag van levering dient er iemand aanwezig te zijn die het kozijn in ontvangst neemt en de aflever bon aftekent. Bestelling boven de € 1.500,- worden kosteloos door heel Nederland bezorgd. Voor kleinere bestellingen zijn de leveringskosten € 65,00 inclusief btw. Op afspraak kan de bestelling ook op een van onze opslagplaatsen afgehaald worden.

MONTEREN – Wij beschikken over vaste montage teams. U kunt onze vakmensen via de webshop met de kozijnen bij bestellen. Door enkele vragen over de situatie ter plaatse in te vullen kunnen we berekenen hoeveel de montagekosten zullen zijn. Tevens kunt u aangeven of u het puin zelf afvoert of het door de monteurs laat doen. Indien van toepassing zullen we een verwijderingsbijdrage in rekening brengen.

HERROEPING – Voor producten waarvoor u een maat opgeeft vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand. Het is voor u van belang dat u altijd de buitenwerkse maten opgeeft. Als u twijfelt of vragen heeft adviseren wij u contact op te nemen met onze adviseurs op 06-42632032. Hier kunt u een afspraak maken voor een huisbezoek en persoonlijk adviesgesprek, waarbij tevens een gevelinspectie en inmeting kan plaatsvinden.

contact via Whatsapp contact via Whatsapp