Projecten

Projecten

" alt="Project Oss Oost">

Project Oss Oost

Over de aluminium schuifpui waren we zeer tevreden, vervolgens de garagedeur laten omzetten naar een kunststof kozijn. Prima werk! Op naar de volgende renovatieklus… Frithjof
" alt="Project Blaricum">

Project Blaricum

Met een kunststof kozijn van Raamtechniek dat 8x groter is dan het oorspronkelijke raam nu veel meer licht inval en uitzicht vanuit de werkkamer. Dat werkt een stuk prettiger!

Fatma

" alt="Project Gorinchem">

Project Gorinchem

Dankzij de grotere houten ramen hebben we nu veel meer licht in de woonkamer. En wat fijn dat we nu dankzij de kiepramen nu veel betere luchtcirculatie hebben. Echt een verademing!

Tony

" alt="Project Utrecht West">

Project Utrecht West

Mooie kunststof gevel, goed geisoleerd, voor jarenlang woonplezier. Prettig samengewerkt met de buren. Mooie eenheid maar toch ieder zn eigen voorkeur. De een veiligheidsglas de ander zonwerend glas.

Astrid

" alt="Project Hilversum">

Project Hilversum

Een nieuw aluminium kozijn in een blinde muur, brengt zoveel gevoel van ruimte en licht in huis. De opdracht was om een extra raam te plaatsen zonder dat dit afleid van de eigenzinnige architectuur van de woning. Eenheid van afwijkende kozijnen was de uitdaging, waarvoor we volgens de bewoners zijn geslaagd.

" alt="Project Zeist">

Project Zeist

Nieuwe kunststof ramen in authentiek houten kozijnen. Oude tradities gaan hand in hand met nieuwe technieken, een mooie duurzame oplossing.

" alt="Project Amersfoort">

Project Amersfoort

Bestaande bouw en nieuwbouw gecombineerd in een renovatie project. Aluminium kozijnen die een compleet nieuwe uitstraling geven aan de woning. En met triple glas niet allen een genot voor het oog maar ook voor de energie portemonee.

" alt="Project Houten">

Project Houten

Oude aluminium schuifpui maakt plaats voor kunststof dubbele deuren. Een metamorfose voor de woning, met roeden tussen het HR++ glas. Een traditionele look en onderhoudsvriendelijk.

" alt="Project Arnhem">

Project Arnhem

Alweer een succesvolle renovatie klus, dat garant staat voor comfortabel woonplezier voor de komende 30 jaar.

" alt="Project Maarssen">

Project Maarssen

Een oude slecht schuivende aluminium schuifpui is vervangen door een nieuwe goed geïsoleerd kunststof raam met deur. De bijpassende plisse hor houdt de vliegen buiten, zodat de bewoner optimaal van de tuin kan genieten.

" alt="Project Utrecht Zuid">

Project Utrecht Zuid

Hier hebben we een aluminium schuifpui van bijna 7 meter breed gemonteerd, nadat we een deur, raam en halfhoge muur hebben verwijderd. Goede fundering en stalen latei is van essentieel belang.

" alt="Project Ommeren">

Project Ommeren

In Ommeren is een complete topgevel van 12 meter breed duurzaam vernieuwd. De houten kozijnen zijn vervangen voor kunststof.

" alt="Project Hilversum Noord">

Project Hilversum Noord

Volledige renovatie project waarbij oude delen hout aan de buitenzijde zoveel als mogelijk in de oude stijl gerestaureerd werden. Binnen is er meer ruimte en licht gecreëerd oa door een extra hoge schuifpui van 2.70m, en een nieuw dakkapel.

" alt="Project Oss Zuid">

Project Oss Zuid

Hout is vervangen door kunststof. De nieuwe voordeur geeft een compleet andere uitstraling aan de woning.

" alt="Project Lexmond">
contact via Whatsapp contact via Whatsapp