Aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui heeft tegenwoordig een hoge isolatiewaarde en is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Daarnaast hebben we bij Raamtechniek ook harmonicadeuren van aluminium. HS Brio is een vouwwandsysteem dat geproduceerd wordt met houten of aluminium harmonicadeuren. Dit systeem is ideaal als toegang tot een terras of balkon. De harmonicadeuren worden gemaakt op basis van de Naturo-profielen met inbouwdiepten van 68 mm en 76 mm.

De voordelen van een aluminium schuifpui

Aluminium is een zeer stevig materiaal en daardoor ideaal voor harmonicadeuren of een schuifpui. Daarnaast is de isolatiewaarde van dit materiaal sterk verbeterd, ondanks koude geleiding. Bovendien bestaat een schuifpui van aluminium uit slanke profielen en kiest u uit alle RAL-kleuren. Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe schuifpui perfect staat bij de rest van uw interieur.

Ook andere materialen zijn het overwegen waard

Naast harmonicadeuren of een schuifpui van aluminium, zijn deze systemen ook in andere materialen bij ons verkrijgbaar. Bekijk bijvoorbeeld eens onze kunststof schuifpuien, of spreekt een schuifpui van hout u meer aan? Bij Raamtechniek in Houten, nabij Utrecht, hebben we het allemaal!

Schakel ons in en ontdek onze uitstekende service

Als u graag harmonicadeuren, een harmonica schuifpui of een andere schuifpui van aluminium wilt, staan wij voor u klaar. Indien gewenst maken we gedetailleerde, technische tekeningen voor u. Ook leveren we altijd maatwerk en bezorgen we uw bestelling zo snel mogelijk op de gewenste locatie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar 0343234200 of stuur een e-mail naar info@raamtechniek.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.