Kunststof schuifsystemen

Raamtechniek onderscheid 4 type schuifsystemen. Allen hebben hun specifieke kenmerken die we hierna kort en bondig toelichten.

Smart Slide – met varianten Duo Slide en Multi Slide zorgen dankzij het innovatieve sluitmechanisme voor gemakkelijke en intuïtieve bediening. Er werd een TPE afdichting toegepast, waardoor een veel hogere warmteoverdracht coëfficiënt verkregen wordt dan bij andere schuifsystemen. De vleugel kan bij Smart Slide zelfs een afmeting hebben van 1,5m bij 2,3m. De inbouwdiepte is 140mm.

Hefschuif systeem – waar we de HST70 en HST85 in onderscheiden is een warm systeem dat de productie van grote beglaasde constructies mogelijk maakt, waarbij de thermische waarden goed blijven. Maximale vleugelafmeting is 3,0m bij 2,5m. De inbouwdiepte is 167 of 197mm.

Harmonicasysteem – is uitgerust met speciale wieltjes onderin en bovenin de constructie. Met dit beslag kunnen constructies gecreerd worden van maar liefst 5,3m en vleugels van maximaal 130kg. Harmonicadeuren bestaan uit tenminste 3 vleugels met een maximum van 7 vleugels.

PSK deuren – zijn een interessant alternatief voor balkondeuren en hebben vleugels die zowel kunnen worden verschoven als gekanteld. Door de speciale rails opent de vleugel niet naar binnen toe, wat u meer plaats in huis oplevert.

Wilt u graag een kunststof schuifpui, schuifdeur of vouwdeur? Dan zit u bij Raamtechniek helemaal goed. Ons bedrijf is gevestigd in Houten, vlak bij Utrecht, maar we bezorgen onze producten door heel Nederland. We geven u hier alvast graag meer informatie over enkel producten die we aanbieden. Schuiframen die gemaakt zijn op basis van het Smart Slide systeem zorgen, dankzij het innovatieve sluitmechanisme, voor gemakkelijke en intuïtieve bediening die dicht bij de oplossing van het hefschuifdeursysteem komt. PSK-deuren zijn een interessant alternatief voor balkondeuren en hebben vleugels die u zowel kunt verschuiven als kantelen. Door de speciale rails opent de vleugel niet naar binnen toe, wat u meer plaats in huis oplevert.

De voordelen van een kunststof schuifpui op een rij

Een schuifpui of schuifdeur van kunststof staat mooi in elke woning en ieder kantoorpand. U heeft volop lichtinval en creëert eenvoudig een grote doorgang naar buiten. Bovendien is een schuifpui van kunststof:

Een kunststof vouwdeur is overal te plaatsen

Een kunststof vouwdeur is eenvoudig overal te plaatsen. Dit komt omdat dit type deur niet in een muur schuift, maar als het ware opvouwt. Dit maakt de deur ideaal voor een simpele afscheiding in huis of op kantoor, zonder dat er een grote verbouwing nodig is.

Topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Bij ons krijgt u altijd topkwaliteit tegen een scherpe prijs. We importeren de materialen namelijk vanuit goedkopere Europese landen, waardoor u niet onnodig veel betaalt en toch een uitstekend product in huis haalt. Dit geldt trouwens niet alleen voor elke kunststof schuifdeur en vouwdeur die wij leveren, maar bijvoorbeeld ook voor onze houten schuifpuien en aluminium harmonicadeuren.

Neem bij interesse contact met ons op

Wilt u graag een kunststof schuifpui, schuifdeur, vouwdeur of voordeur bij ons kopen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden voor onze schuifsystemen? Neem in beide gevallen telefonisch contact met ons op via 0343234200, of bereik ons via het e-mailadres info@raamtechniek.nl.