Service

Inmeet service

Wij bieden een unieke service. Vrijblijvend advies op maat bij u thuis door onze eigen adviseurs. Wij tonen u al onze kleurstalen, diverse profielen en glas typen en kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden. Tevens meten wij de ruimte in waar de kozijnen, deuren, dakkapellen ed geplaatst moeten worden en nemen daarmee de verantwoordelijkheid voor de maten.

Vrijblijvend bij u thuis

  • Voor slechts € 35,- meten wij alle maten
  • Voor de maten nemen wij de verantwoordelijkheid
  • Wij tonen alle kleurstalen, diverse profielen en glassoorten bij u thuis
  • Deskundig advies en vakbekwame adviseurs
  • U hoeft de deur niet uit!

Montage service

Monteren van kozijnen is een specialisme. Niet iedereen verstaat dit vak. Wellicht heeft u wel technisch inzicht maar mist u de ervaring die nodig is om een kozijn vakkundig, goed afgedicht en geïsoleerd te monteren. Wij raden u aan uw maatwerk kozijnen door een vakkundig monteur te laten monteren. Wij bieden u een landelijke montage service. Onze eigen monteurs kunnen al het werk uit handen nemen. We beschikken tevens over een netwerk van vakkundige monteurs.

Gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. De bussen van onze monteurs liggen vol met goed gereedschap en zijn voorzien van de belangrijkste reserveonderdelen. Zij grijpen nooit mis en daarmee zorgen we ervoor dat uw maatwerk bestelling goed en vakkundig gemonteerd wordt.

Ervaring

Meerdere van onze monteurs hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het monteren van onze maatwerk kozijnen. Er is geen situatie die zij nog niet hebben meegemaakt. Of het nu kunststof, aluminium of houten kozijnen zijn, in oude scheve monumentale panden of nieuwbouwwoningen gemonteerd moet worden. Ze doen het allemaal op een zeer vakkundige manier. U kunt bij ons terecht voor alle soorten maatwerk oplossingen.

Plaatsen van een stalen latei en/of het storten van de fundering is onze dagelijkse praktijk
Zie het resultaat van raam plus deur naar schuifpui